Menu

Agenda

nov 23

Reünie Adelante Outdoor Challenge 2017

Op donderdag 23 november a.s. zal er een reünie plaatsvinden van de Outdoor Challenge 2017 van Adelante. Tijdens deze avond willen we gezamenlijk terugkijken op een fantastische ervaring. Lees hieronder ook het verhaal van één van de deelneemsters! 

In augustus en september zijn een aantal revalidanten van Adelante het avontuur in Goirle aangegaan bij het klim- en avonturenbos Rocks en Rivers. We hebben geklommen in de rolstoel op hoogte tussen de bomen door. We hebben met de rolstoel de tokkelbaan genomen van 35 meter We hebben een big swing gemaakt waarbij we met een klimgordel opgetakeld werden aan een grote `schommel` tot maximaal tien meter hoogte. En we hebben een vrije val kunnen maken van 12 meter hoogte.

De reünie vindt plaats vanaf 19.00 uur in tuinkamer 2 in restaurant De Oase van Adelante in Hoensbroek. Er zullen foto`s bekeken worden en Wellspect zal een praatje houden. Partners, vrienden, kennissen, ouders, broers, zussen: iedereen is welkom op de reünie. Meld dit wel begin november even bij het Adelante Sportloket, sportloket@adelante-zorggroep.nl.

<toon volledige agenda