Menu

Agenda

nov 17

Kennismakingsmiddag Aanvullende Hoorhulpmiddelen

Hoor je de deurbel vaak niet? Kun je het journaal niet goed verstaan? Is het lastig om een vergadering te volgen? Leden van NVVS kunnen vrijblijvend naar de Kennismakingsmiddag Aanvullende Hoorhulpmiddelen bij Adelante Audiologie & Communicatie in Hoensbroek komen. Deze middag wordt georganiseerd door Georganiseerd door Stichting Hoormij Afd. Maastricht e.o. en Adelante Audiologie & Communicatie. 

Marinka Tomić, namens het bestuur van Stichting Hoormij: "Toegang is gratis én geheel vrijblijvend. We gaan jullie eerst voorlichten over aanvullende hoorhulpmiddelen in het algemeen, waar dienen ze voor en wat kun je er concreet aan hebben? Daarnaast bieden we jullie de gelegenheid om allerlei apparatuur rustig te bekijken en er vragen over te kunnen stellen aan professionals van Adelante Audiologie en Communicatie. Ook houdt een vrijwilliger van onze stichting een kort praatje over hoorhulpmiddelen en vertelt over ervaringen uit de praktijk. Je kunt op deze middag dus geheel vrijblijvend je laten informeren over aanvullende hoorapparatuur zonder dat er enige verplichting is tot aankoop. Sterker nog, aankoop van apparatuur via Adelante is niet eens mogelijk. Hoe het aanschaffen van hoorhulpmiddelen dan wel gaat, zullen we je tijdens onze voorlichting uitleggen. De koffie en thee zullen klaarstaan en je kunt gratis parkeren op het terrein van Adelante. Beter kan haast niet! Alle leden van de NVVS zijn welkom*, maar we stellen het zeer op prijs als je je even via mail van tevoren aanmeldt. Mail daarvoor naar: maastricht@stichtinghoormij.nl."

Nog geen lid? Meld je dan nu aan!

 Hoormiddag

<toon volledige agenda