Menu

Agenda

okt 10

Mini-symposium: 'Samen werken aan Taal'

Op dinsdag 10 oktober a.s. organiseren Kentalis, Adelante Audiologie & Communicatie en Mgr. Hanssen een mini-symposium over taalontwikkelingsstoornissen en de impact daarvan op de ontwikkeling.

Op deze avond willen wij onze expertise op het gebied van taalontwikkelingsstoornissen graag met u delen. We starten met een plenaire lezing. Daarna is er keuze uit een aantal lezingen en/of workshops zoals TOS-beleving, Fonopoli en meertaligheid. We schetsen onze samenwerking, geven meer inzicht in signalering en diagnostiek. Accreditatie is aangevraagd voor de NVLF en het lerarenregister. Bent u geïnteresseerd en wilt u deelnemen aan deze kennisavond, dan kunt u zich online aanmelden. Meld u online aan! 

LET OP! Het maximum aantal deelnemers voor dit symposium is al bereikt.   

<toon volledige agenda