Menu

Agenda

jan 15

Zweit veur Leid: ren dit jaar voor de Kindervallei

Ren 15 januari mee met ‘Zweit veur Leid’ in Maastricht en steun het project ‘Logeren dichtbij school’ van Ronald McDonald Kindervallei en Adelante.

Jaarlijks staat Maastricht begin januari in het teken van Zweit veur Leid. Meer dan 1.000 deelnemers maken dan meteen hun goede voornemens waar: meer bewegen en andere mensen helpen. Zij lopen allen één, twee of drie rondjes van ca. 4 kilometer op een uniek parcours door de binnenstad van Maastricht. Zweit veur Leid werkt samen met vier netwerkpartners. Jaarlijks wordt ‘gezweit’ voor nieuw maatschappelijk succes waar vier ‘leid’ projecten worden bediend met aandacht en dito financiele middelen. Deze middelen worden bijeengebracht door sponsoren en vele individuele lopers die elk 25 euro bijdragen. 

Logeren dichtbij school
Eén van deze goede doelen is dit jaar het project 'Logeren dichtbij school'. Voor deze gelegenheid noemen we het project dat bestemd is voor gezinnen van de kinderen van Adelante: ‘Buitenschools speelplezier in de Kindervallei’. Alle kinderen uit één klas binnen Adelante kinderrevalidatie, zorg en wonen in Valkenburg worden gezamenlijk uitgenodigd om te komen 'logeren dichtbij school'. Zo kunnen alle vriendjes en vriendinnetjes erbij zijn. Papa, mama, broertjes, zusjes, opa, oma, logeren samen in een aangepast appartement in de Kindervallei. De vrijwilligers van de Kindervallei zorgen voor een leuk vrijblijvend activiteitenprogramma.

Loop ook mee!
U loopt een prachtig parcours over de nieuwe Groene Loper bovenop de A2-tunnel, waarbij u kunt kiezen tussen 4, 8 of 12 km. Alle lopers worden aangemoedigd door duizenden supporters en ondersteund door meerdere muziekbands. Het wordt een geweldig feest! Een gezellig evenement om met familie, vrienden of buren samen te lopen. Als u zich inschrijft via dit inschrijfformulier wordt het volledige inschrijfgeld gedoneerd aan de Kindervallei en kunnen wij ook in 2017 het project Logeren dichtbij school voortzetten.

Meer informatie: http://www.zweitveurleid.nl

<toon volledige agenda