Menu

Agenda

jun 16

HandbikeBattle in Oostenrijk

Elk jaar doet Adelante mee aan de HandbikeBattle in Oostenrijk. De HandbikeBattle is een sportieve handbikewedstrijd tussen handbiketeams van verschillende revalidatiecentra. Ook individuele handbikers mogen meedoen. Donderdag 16 juni is het weer zover! Woensdag 15 juni en vrijdag 17 juni zijn uitwijkdata bij mindere weersomstandigheden.

Strijdtoneel is de klim richting de Kaunertaler gletscher in Tirol, Oostenrijk. Een waardige uitdaging voor handbikers van alle niveau's. Voor sommigen een pure wedstrijd voor anderen de sportieve uitdaging van het jaar. Welk team en welke handbikers gaan naar huis met de felbegeerde Battle prijzen?

Team Adelante
Adelante on Wheels is de naam van het deelnemende team van Adelante. Adelante neemt al een aantal jaren deel aan deze adembenemende battle. Het team varieert per jaar, maar het zijn altijd revalidanten of oud-revalidanten van Adelante. Samen met hun buddy's, begeleiders en de zeer gedreven coaches bereiden de deelnemers zich voor op de grote dag.

Meer informatie vind je op onze website en op de website van de battle.

HandbikeBattle in Oostenrijk

<toon volledige agenda