Menu

Agenda

mei 07

Musical Unlimited - De Kleine Zeemeermin

Musical Unlimited is een musical groep voor jongeren met lichamelijke beperkingen en/of verstandelijke beperking bij Adelante in Valkenburg. Op zaterdag 7 mei geven ze twee voorstellingen van musical ‘De Kleine Zeemeermin’ en op zondag 15 mei spelen ze twee keer ‘Shrek’ in het Kumulus theater in Maastricht.

Musical Unlimited is onderdeel van de dagopvang van Adelante. De spelersgroep bestaat uit een gemêleerde en enthousiaste groep jongeren met een beperking. Elk jaar geven ze een voorstelling, dit jaar zelfs in een echt theater. Dit jaar spelen ze op 7 mei De Kleine Zeemeermin om 12.30 en om 16.00 uur (twee verschillende groepen kinderen).  Op zondag 15 mei vindt de voorstelling ‘Shrek’ plaats om 12.30 en 15.30 uur (zelfde groep kinderen op beide tijdstippen).

Musicalgroep met meerdere doelen
“Wat ons speciaal maakt, maakt ons sterk!” Dit is een regel uit het lied ‘Lang en gelukkig’ uit de voorstelling Shrek, die helemaal aangeeft waar Musical Unlimited voor staat. De passie voor de musical verbindt de deelnemers in deze prachtige producties. Tijdens de repetities wordt volop gewerkt aan talentontwikkeling, met niet alleen als doel zo mooi mogelijk te dansen, spelen en zingen, maar ook het vergroten van het zelfvertrouwen, de zelfredzaamheid en het welbevinden.

Kom ook!
Entreekaartjes kosten €6,50 per stuk voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar betalen €3,50. Kaartjes zijn verkrijgbaar via Vivian Pepels.

<toon volledige agenda