Menu

Agenda

mrt 12

Open dag Adelante kindcentrum Valkenburg

Adelante kindcentrum in Valkenburg aan de Geul zet zaterdag 12 maart tussen 10.00 en 16.00 uur haar deuren open!

Ouders en familie van de kinderen van Adelante kinderrevalidatie, speciaal onderwijs & wonen, (keten)partners en alle andere geïnteresseerden zijn op deze dag van harte welkom. Voor iedereen dé gelegenheid (hernieuwd) kennis te maken met het kindcentrum van Adelante in de volle breedte. En een kijkje te nemen in het vernieuwde gebouw.

Er is op deze dag een informatiemarkt en er zijn diverse medewerkers van Adelante die iedereen graag te woord staan en vragen beantwoorden. Verspreid over de locatie zijn diverse voorbeelden in de praktijk te zien en wellicht zelf beleven. Kortom… te veel om op te noemen!

Poster A3 Open Dag 02

 

Lees meer over:

<toon volledige agenda