Menu

Agenda

okt 13

Tiende BijZOndeR Bijeenkomst bij Adelante in Hoensbroek

Ieder jaar wordt in december de zogenaamde bijzondere BijZOndeR georganiseerd: dé bijeenkomst van medewerkers voor medewerkers. Dit jaar wordt deze bijeenkomst voor de tiende keer op rij gehouden.

Medewerkers uit het hele revalidatienetwerk Limburg (en daarbuiten) worden van harte uitgenodigd om hun projecten, protocollen, zorgvernieuwingen en andere onderwerpen die voor de revalidatie interessant zijn te presenteren via posters, marktkraampjes en demonstraties.

Op de bijzondere BijZOndeR hebben Adelante medewerkers de mogelijkheid om het project waar zij het hele jaar aan hebt gewerkt, eens te laten zien aan collega’s in de revalidatiezorg. En dus ook aan vakcollega’s buiten Adelante. Natuurlijk hoeven bezoekers niet persé te presenteren, door te kijken en luisteren kunnen ze ook veel kennis opsteken en ideeën delen.

Deze BijZOndeR bijeenkomst vindt plaats van 17.00 tot 20.00 uur in de Aula van Adelante in Hoensbroek. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via bijzonder@adelante-zorggroep.nl. Wij nodigen iedereen van harte uit om ook nu weer jullie creatieve geest de vrije loop te laten.

 

Bijzonder Bijeenkomst 2016

<toon volledige agenda