Menu

Agenda

aug 23

Adelante Challenge

Zondag 23 augustus 2015 organiseert Adelante voor de 3e keer een handbikewedstrijd.

Adelante HandbikeEen bijzonder uitdagende wedstrijd voor handbikers op de Geulhemerberg. Tijdens deze handbikewedstrijd gaan de deelnemers, onder het motto ‘grenzen verleggen’ de strijd aan met en tegen elkaar. Deze wedstrijd laat zien dat er veel mogelijk is voor mensen in een rolstoel. Vele nationale en internationale handbiketoppers zoals Laura de Vaan en Jetze Plat zullen ook dit jaar aan de start verschijnen.

Het parcours

Het parcours van de Adelante Challenge ligt op en rond de Geulhemerberg in Berg en Terblijt. Elke ronde heeft een lengte van 4,3 kilometer. De start zal om 12.00 uur plaatsvinden bij Adelante, Onderstestraat 29 te Valkenburg aan de Geul. Vervolgens wordt het plaatselijke rondje Geulhemmerweg, Langen Akker, Vogelzangweg, Wolfsdriesweg, Geulhemmerweg (tevens finishlocatie) in 60 minuten en zo vaak als mogelijk afgelegd. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.adelante-challenge.nl

<toon volledige agenda