Menu

Agenda

dec 11

Symposium: "Interdisciplinaire Zorgcommunicatie Anno Nu. Wat kun je 'halen' uit het RAPP".

Op vrijdag 11 december vindt het eerste symposium plaats van Kenniscentrum Zorgcommunicatie 2.0. Het vernieuwde kenniscentrum wordt gepresenteerd en er zal gekeken worden naar het RAPP als model voor efficiënte en betekenisvolle zorgcommunicatie.

Het symposium vindt plaats op  dece en is bedoeld voor zorgprofessionals, zorgcoördinatoren of -managers van revalidatiecentra (kinder-, volwassen- en ouderenrevalidatie), zorgcoördinatoren of IB-ers van mytylscholen, RAPP-trainers en –coaches, ZC-trainers en –coaches, en zorgprofessionals met affiniteit met het ontwikkelen van zorgcommunicatie.

Sprekers zijn o.a. Dr. Bianca Nijhuis over de ontwikkeling van de Zorgcommunicatie aan het begin van de 21e eeuw en Diana Braat en Peter van Essen over "Interdisciplinaire Zorgcommunicatie Anno Nu. Wat kun je 'halen' uit het RAPP", over tijdwinst, doelgericht samenwerken, werkplezier en de zin van gelijkwaardige zorgcommunicatie.

Daarnaast zijn er ook diverse interessante workshops te volgen.

Bekijk de officiële uitnodiging voor meer informatie over het programma, praktische informatie en om aan te melden!

<toon volledige agenda